Nu skramlar han igen

Warning: Undefined array key "sfsi_rectfb" in /customers/0/e/1/polisprofessorn.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 219

Alla universitetsanställda vet att det skulle vara mycket enklare att driva ett universitet om det inte fanns studenter. Precis som alla sjukvårdsanställda vet att ett sjukhus utan patienter vore en optimal situation.

Rikspolischefen Dan Eliasson är ute i DN-debatt idag och skramlar efter nya pengar. Det är ju synd om karln. Visste ni att det finns kriminella i våra så kallade utsatta förorter! Dessa gemena människor förstör rikspolischefens plan för Polisen. Till på köpet händer också oförutsedda saker, terrorism och flyktingar. Om det inte vore för de kriminella, terroristerna och flyktingarna så skulle Dan Eliasson lugnt kunna sköta sitt jobb. Ja, han skulle få den där optimala situationen som universitet utan studenter och sjukhus utan patienter!

Mitt råd till Dan Eliasson är dock: tyst och arbeta! Det kommer tyvärr alltid att finnas kriminella och oförutsedda saker kommer att inträffa. Det vet varje riktig polis.

Please like & share: